Краще мовчати?

Читаю коментарі під відео і постами про відео Забродського «Федорук-Ринжук-Калинка» і вже навіть не дивуюсь нічому. Коменти в стилі: «А ти докажи», «А ти знайди», «Де факти». Та не Забродський має шось доводити комусь. Він дав інформацію для роздумів і людина, яка хоча б трошки думає головою, а не зазомбовано кричить: «Забродський слуга Папієва і ПР», все прекрасно розуміє. Причому саме розуміючі люди і не коментують нічого, тому що або коментувати не вигідно, або просто немає що коментувати настільки все очевидно. (Це як нещодавна інфа про перенесення Калинки. Під цією інформацію купа коментів в стилі всі бандити, відмивають гроші, опозиція свята. А коли з'явилась інфа про те що ніякого пересення не буде і генеральний план то ще той документ, то й в коментах штиль).

До самого Василя Івановича можна відноситись по-різному, але в мене виникає лише одне питання. Що із сказаного Забродським є вигадкою чи неправдою? Федорук не знав про схеми на Калинці? Чи на Калинці не було цих схем? Ринжук кристально чесний керівник комунального підприємства?

Звичайно, схеми були, і знають про це у Чернівцях АБСОЛЮТНО ВСІ. Адже у кожного є знайомі чи родичі, які працюють на Калинці, і ні для кого не таємниця скільки потрібно було платити за ту чи іншу послугу поза касою у доларовому еквіваленті. Яка різниця у прибутках Калинки часів Ринжука і після нього. Просто не всі уявляють масштаби, і ці орієнтовні масштаби були наведені в програмі. Для когось ці цифри просто неймовірні, тому люди і не вірять. Але опинившись на Калинці, спілкуючись з підприємцями, прикидуючи суми, я розумію, що цифри цілком реальні.

Не всі такі святі як намагаються це показати в опозиції, у кожного є свій скелет у шафі, але чомусь у інет спільноті Чернівців про це не прийнято говорити, адже на цьому побудована ледь не вся перевага опозиції над владою і визнавати, що перші ні чим не ліпше за других важко та й просто не хочеться. Краще промовчати ніби нічого такого і не було.

22 коментарі

Святослав Вишинський
Особливо дивують професійні журналісти, котрі раніше називали себе опонентами Миколи Федорука — однак у ситуації «третього не дано» (справді не дано?) фактично перетворились на його PR-агентів, цензуруючи все, що зачіпає неоднозначне минуле політика. Насторожує вже не так влада, як претензії частини опозиції на монополію у критиці влади. За такого розкладу Василю Забродському залишається тільки звикнутись зі статусом «ворога народу». Цікаво, як би все це виглядало, коли б (гіпотетично) він доєднався до опозиції (яких-небудь декілька років тому), а Микола Федорук (гіпотетично) — до «партії влади». Василя Забродського представляли б «народним месником», не менше. Факти сталі, інтерпретації фактів — «кручу-верчу».
Михайло Шморгун
По факту, журналістика в області деградувала до рівня місцевої політики… Останній оплот — «Версії» та окремі «упорствуючі правдоборці». Захар напророчив…
Максим Пансик
Доходить до фарсу — «Та крадуть всі, у владі, але красти так як нинішня влада — справжні упирі». І мало хто задається проблемою, як змусити її взагалі не красти.
Сергій Лазарєв
Шановний, Ви знаєте як називається журналістика, яка свої тверження будує на домислах? Називається жовною пресою! Телеканад ТВА перетворився на — дешевий помиєчний канал з дибікуватою посмішкою Михайлішена і злодієм Федоруком. Тому плакати треба було раніше!!!
Олексій Пономаренко
Ці домисли безпідставні? Тоді запитання: чи справді все було чисто на Калинці? Чи був в курсі Федорук? Якщо так, то чому контракт Ринжука продовжувався із року в рік і нічого в цьому напрямку не робилось?
Я в цьому пості навмисно уник ситуації на ТВА, оскільки не знаю хто правий, а хто ні. Уник щоб подібні Вам свою жовч в каментах не лили. Але бачу оскільки вам по темі сказати нічого ви заводете свою мантру яку повторююте кожен день у каментах на ФБ і Букінфо. Це ми все вже проходили) Бережіть нерви, а то від надмірної жовчі печія може бути.
Сергій Лазарєв
Зніміть свої голубі окуляри, які оділи на вам політ-технологи з паламентських виборів, справа Ринжука надумана, його тримають протизаконно, кожне його звинувачення розлітається в суді як мотлох. Ринжука арештували по підставних причинах, підкинули гроші, це був політехнологічний крок для дискридитації мера міста Федорука якого купка продашних чернівчан (42шт) протизаконно усунула. Мер Федорук був реальною перешкодою для групи Фірташа при захопленні міста. Проте потуги були марні місто продовжує бути вільним, і що б ви тут не писали про міфічні «схеми» які непобачила ні прокуратура ні міліція, навідь ціною генеральських погонів! Щодо жовчі яка вам привиділась читаючи правду, скажу одне, камера де сидить Ринжук пустувати не буде, бо бумеранг помсти запущений і скоро він полетить назад… як пише ваш кумир Забродський… чекайте далі)))
Олексій Пономаренко
Знаєте чому подібні вам ніколи не переможуть? Ви не чуєте людей. У Вас людина яка висловлює свою думку одразу ж ПРдун, одразу синячок, одразу прихвостень Михайлішина, одрау у неї кумир Забродський. Я не дивуюсь, адже рівень виховання чи інтелекту не дозволяє вам спілкуватись не «висерами», як це робите ви, а конструктивними аргументами. Все це призводить до того, що з часом люди починають розуміти, що ви і вам подібні (тому що ви, мені здається, судячи з вашого спілкування, і песика в калюжі не здатні врятувати) не врятуєте народ, ви просто прагнете отримати владу, не більше, не менше.
А про «міфічні схеми», в мене окуляр немає, а ось вам у ваших радив би лінзи змінити на більш сильні, щоб ви простих людей бачили. Раджу вилізти із-за компьютера і спробувати підти на калинку і попитати людей, що, хто, кому, скільки. В мене багато знайомих там працює, і батько, і для мене ці цифри не таємниця, як і для всіх хто хоче те побачити і не заплющує очі. Саме прості люди і є показником, а не відкриті чи закриті кримінальні справи, і не ваші потуги в інеті з намагань відбілити своїх господарів.
П.С. Про «бумеранг помсти» 5 хвилин сміявся))) Можете ж коли захочете людей смішити) Петросяґн взагалі нервово закурив у коридорчику)))
Михайло Шморгун
У чернівцях є два клани, що мають політичну кришу — клан Фірташа і клан «колективного яценюка». Різниці принципової немає між ними (хіба що фірташівці — більш професійні і виховані)… Думаю, що чернівчани повинні обрати собі нового мера — когось третього, бо перемого якогось із представників цих двох кланів означатиме постійну політичну війну та відсутність реальних перспектив для покращення доріг, інфраструктури та іншої соціалки з господаркою міста.
Сергій Лазарєв
Пане Михайло! Щодо Ваших «симпатій» до влади і опозиції я вже знайомий, тому пропоную до цієї розмови повернутись через 2 роки, тоді ми зможемо відверто ставити штампи (хто є хто). Щодо виборів мера, також раджу вам утриматись, це виключно справа мешканців міста які є мудрими та порад зі сторони не потребують! Допоможіть краще з порадою жителям Сторожинця!
Михайло Шморгун
Я собі розберусь сам… вам за пораду — окреме спасибі, бо ви є оптиміст, який вважає, що через два роки ця держава ще буде суверенна…
Сергій Лазарєв
Шановний! Ви свою провакативну стратегію ведення діалогу залиште! Ніхто вас пердуном та прохвостнем не називав, це ви по Фрейду себе самі похрестили))) Щодо МТК «КР» знову ви не оперуєте фактами, тільки розмови, де звернення до правоохоронців? Чи за останні два роки все на ринку спокійно? Тоді з ваших слів слідує що прокуратура, міліція, СБУ в долі разом з Ринжуком була??? Усе решта в вашому дописі коментувати не берусь, оскільки не маю медичної освіти для констатації стану вашого нервового розладу… щиро!
Олексій Пономаренко
Я робив висновки з ваших одноманітних коментарів у соцмережах, так, що з дідусем Фройдом ми дружимо. В іншому я так зрозумів, що Ринжук кристально чистий і нічого не брав, а всі розмови це чутки? Ви готові це заявити на Калинці чи десь у ефірі? Готові викликати дружній регіт чернівчан? Готові стати посміховиськом на все місто? Хоча Ви і без цього, як я вже згадував, виглядаєте етакім чернівецьким Петросяном.
Таким як ви доводити щось марно, та й правду не доводять. Стосовно медичної освіти, на відміну від вас мені навіть вона не потрібна, щоб встановити ваш діагноз. Так що лікуйтесь, а потім марш в каменти на Букінфо запускати свій бумеранг помсти))))))) Це, на жаль, все на що здатні ви і ваша політична сила.
Сергій Лазарєв
Зрозуміло! Це на все, що здатна прес-служба «Калинівського ринку»??? Рівень розмов-пліток, люди говорять, регіт? Діагнози ставити, та задавати безглузді питання? І як завжди ніякого фактажу… Тому, хто як виглядає в даній ситуаці не вам судити)))
Олексій Пономаренко
Ну моя робота тут ні до чого звичайно, я маю власну думку на відміну від вас, і спокійно її висловлюю. Але я бачу вам аргументів просто бракує… Це буває, я бачу це на все, що здатний «Фронт змін». Сергію, відірвіть м«яке місце від стільця, спробуйте з інтернету вийти до людей, вийдіть на Калинку, попитайте, може нове щось для себе дізнаєтесь. Буде вам ваш фактаж, хоча навіть якщо буде, ви будете стверджувати зворотнє, бо хазяєва не веліли інакше говорити. Стверджувати, що на калинці не було схем і Ринжук не крав можуть тільки ті кому взагалі не цікаво як у Чернівцях живуть підприємці…
У вашому спілкуванні лише партійні месіджи, тож думаю говорити з людьми не маючих власної думки безперспективно.
Сергій Лазарєв
Зрозуміло! Горохом об стінку! Не переймайтесь скоро буде «гаряче» спілкування, починається те, що регіАналам навідь не снилось в жахливому сні, акції непокори «Вставай, Україно»! А ви ще не раз пожалкуєте про лінію барикад…
Михайло Шморгун
Ви помічник-консультант народного депутата. Порадьте йому щось… А публічне нагадування про «лінію барикад» — це моветон навіть для політичних проституток…
Олексій Пономаренко
Я не регіонал, мені сняться гарні сни, і ваші погрози для мене такі ж смішні як Збірна Камизяцького краю в 1/8 фіналу Вищої Ліги КВН 2013)))
Знову лише завчені у штабі месіджи) Вам саме місце з подібним в анонімних коментарях на «Букінфо», це ваш рівень… Вище голови не стрибнеш.)
Не дай Боже, ось таких професіАналів у влади як ви…
Захар Подкидишев
Лазарев на баррикадах??? — Ржунимагу)По сравнению с этой картиной, обезьяна с гранатой нервно курит в сторонке))))
А если серьёзно, то судя, по вашим коментам господин Сергей, вы и ваши политические партнёры рвётесь к власти только для того, что бы реализовать свои комплексы неполноценности.
Такое впечатление, что вам всем в детстве оптом то ли плюшевого кролика не подарили, то ли морковкой мало кормили.
Сергій Лазарєв
А судьи кто? Проплаченные роботники с горсовета и прес-службы калинки? Включайте бысто теливизор там сериал начинается «Виталька» он отвлечет вас от реальной жизни!)
Олексій Пономаренко
Ай молодець, ай юморнув то проплачений фронтовиками Сірьожка Пітросянчік))) В дитячий садочок утрєнікі вести влаштуватись не пробували? До шкільного гумору не дотягує) Навіть відповідати нічого не буду… Нехай ручні песики ФЗ продовжують дзявчати)
Жгітє єщо))) І подумайте над телекар"єрою, можливо б сходили в «Розсміши коміка»…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте