Депутати від Фронту Змін не можуть вивчити державну мову

Доволі таки символічно коли на сесії Чернівецької міської ради, депутати від ПР та Михайлішин роблять зауваження депутатам від Фронту змін щоб ті розмовляли державною мовою, як то й належить за регламентом, а саме головне за свідомістю.
Депутати опозиціонери, в тому числі і місцевого розливу дуже часто насміхаються над українською Азірова, але прослідкувати щоб свої рідні Козлова і Прозоровський могли зв'язати два слова державною мовою чомусь не можуть. Більше того і Свобода чомусь язики десь поховали глибоко, тому резонні зауваження мусять робити регіонали. Десь у Тернопільській чи Львівській області, подібне уявити важко та й відверто у нас ситуація виглядає комічно. Нещодавно був пост про те, що Матіос буде вчити у Донецьку депутата української, то мабуть їй треба на пару днів і у Чернівці завітати)))
Особисто я вірю в те, що пані Наталія Козлова здатна навчитись свої «базарні викрики» з місця озвучувати українською, нехай не одразу, нехай на це знадобиться час, мова ж важка для вивчення, враховуючи, що до цього часу так її і не освоїла...

10 коментарів

Захар Подкидишев
Алексей, вы забыли что про оппозицию, как и про покойников — либо хорошее, либо ничего))))
А если серьёзно, то я не удивлюсь, если сюда щас набежит куча любителей оппозиции и начнут всеми правдами и неправдами доказывать, что Козловой и Прозоровскому можно не учить украинский язык, только потому, что они якобы защищают народ от «бандитской» власти и учить язык их родной страны, в пылу борьбы, у них нет времени.
Олексій Пономаренко
Бачиш, Лазарєв заходив, сказати не було що, бо що ж тут скажешь, просто мінус поставив і пішов. Йому теж не подобається, що Козлова українську мову не може вивчити)))
Святослав Вишинський
До речі, вельми характерно. В незручній ситуації — навіть не шукати аргументів.
Олексій Пономаренко
По сусідній гілці я переконався, що всі аргуументи закінчуються на рівні: ПРдуни, бандюки, синючки, пакращення, і т.д., але вони всі тут не підходять тож і аргументів більше не було)))
Святослав Вишинський
Як дехто писав:

Сергій Лазарєв
Час покаже хто тупий а хто гострий) Питання мови це маніпуляція ваших кукловодів Хавича та Осадчука в чернівецькій міскраді, ідеологів пАкращення в краю де варто жити!)
Святослав Вишинський
Яке відношення має Олег Хавич до діяльності Чернівецької міської ради? І за мерства Миколи Федорука, і за Віталія Михайлішина він займав однаково критичну позицію до результатів їхньої роботи. І кого Ви маєте на увазі під словом «ваших»? Моя оцінка і попереднього міського голови, і нинішнього «в.о.» аналогічна, про що неодноразово писав у блозі, і озвучував у програмі «Тиждень. P.S.» — відтак на чому засновані ці випади?
Олексій Пономаренко
Мої слова в цій же гілці: «всі аргуументи закінчуються на рівні: ПРдуни, бандюки, синючки, пакращення, і т.д., але вони всі тут не підходять»
Я помилився, і тут всунув))) Це було гостро)))
Тільки я так і не зрозумів причому тут Хавич і Осадчук, до того що Козлова не знає української мови?)
Виходячи із посту Сірьожи, бачу таку ситуацію:
В ВР регіонали говорять російською, винні регіонали
В ЧМР фронтовики говорять російською, винні регіонали
Щось у цьому є)))))
Людмила Макаренко
Олексію, знаєте прислів'я про невістку, якої немає, а лише халат її висить… тут та сама історія )))) до речі, є у мене припущення, що пані Козлова володіє державною мовою, але настільки її поважає, що не хоче бруднити лайкою, якою здебільшого розмовляє під час сесії
Олексій Пономаренко
Хм, вона буває адекватною?))) Я сумніваюсь у ваших припущеннях, оскільки і в повсякденному житті вона спілкується російською. А мову може вона і знає, Азаров теж знає… я думаю їй буде приємне таке порівняння)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте