Калинка, як індикатор довіри до опозиції

Вже давно відомо, що «Калинівський ринок», це таке собі місто у місті, і в деякій мірі це Буковина у розрізі. Тут можна знайти учорашніх ПТУшників, медиків, вчителів, професорів, людей різних статків, політичних та релігійних уподобань. Тож і не дивно, що майже 20 тисяч підприємців  Калинки вже є певним буковинським індикатором.
Звичайно, я впевнений, більшість підприємців підтримує євроінтеграційні процеси у країні, але і замилити очі їм, як студентам, дешевими піар-промовами і банальними гаслами з трибуни від буковинських опозиціонерів не вийде. Проста відсутність чітких дій, планів і реально не заплямованих лідерів у опозиції, відштовхує від них людей і спроба «Свободи» організувати ходу підприємців на мітинг була приречена на провал.
Не дивлячись на голосні заяви свободівців в анонсі заходу про кількатисячну ходу, підтримати і пропіарити опозицію прийшли заледь три десятки підприємців. З яких половина депутатів згаданої політичної сили, а інша половина у більшості вже кишенькові для них підприємці 5 сектору. Та «Свобода» не розгубилась, і в офіційному повідомленні заявили, що кілька сотень все ж було, але вони потайки поїхали на Центральну площу на маршрутці. Хоча під час самої ходи організатори спілкуючись з журналістами не забули плюнути в обличчя 20 тисячам буковинців звинувативши їх у не свідомому ставленні до євроінтеграції, не подумавши, навіть, що люди просто не хочуть йти під їх партійними прапорами і приводити таким чином політичних лузерів до влади.
Загалом ця подія, на мій погляд, є доволі таки знаковою для «буковинського майдану». Вона яскраво показала, що з 2004 року, коли справді кількатисячна колона прийшла з Калинки на Центральну площу, кредит довіри своїми недолугими діями, захистом приватного бізнесу, місцеві опозиціонери повністю вичерпали.

1 коментар

Галина Дичковська
Ще одне свідчення провалу «партійності» як такої.
Постає питання: ЩО замість неї?
Нова профспілка?
Громадські організації?
Нічого?
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте