Луценка побили колишні підлеглі

Три роки мав Юрій Луценко для втілення свого гасла зі сцени «Помаранчевого Майдану» — «бандити мають сидіти у тюрмах»… в результаті сів сам. Три роки мав щоб щось змінити в системі МВС, навчити «Беркут» не бити людей… в результаті був побитий своїми колишніми підлеглими. Ні, я не зловтішаюсь, мені також боляче коли відморозки в погонах б'ють людей, і я про це вже писав. Але трохи символізму в цьому все ж є.
Я працював при міністрові Луценку ще в органах внутрішніх справ, бачив його особисто декілька разів, як при офіційних візитах (десь навіть була фотка, як він читає «Українську правду» за моїм компом), так і при алкогольних, і добре пам'ятаю ті часи.
Пам'ятаю як спочатку всі притихли, думали, що дійсно припиняться побори по піраміді наверх. Але як при першому приході, так і другому, пройшло трохи часу і все знову стало на рейки і поїхало в потрібному напрямку.
Говорити він був майстром, все ж політик, а не мєнт, тож і я наївно вірив, що справді підвищать зарплату, що він кине пити, перестане лупцювати німців і візьметься за проведення реформи у системі. Йшов час, текла горілка, віскі, текіла, пройшла переатестація особового складу де 80 відсотків її пройшли, 15 заплатили і пройшли, а 5 відсотків для показника звільнили, але змін так і не відбулось. Як результат, маємо, те що маємо, як казав вчорашній 80-річний ювіляр. Так, що відповіді на питання «чому я отримав по голові дубинкою від мєнтів», на місці Юрія Луценка, я б частково шукав десь і у собі.

5 коментарів

Михайло Шморгун
Все одно він один з кращих.
За одного битого і сидячого двох небитих і несидячих дають…
Ігор Наконечний
при чому цікаво, що побили його колишні підлеглі під судом у справі «Васильківських терористів», членів «Патріоту України», яких за його ж особистим наказом розганяли і били ті самі беркутівці 18 жовтня 2008 року.
Олексій Пономаренко
Знайшов на сайті МВС відяху, звичайно на об"єктивність відео не претендує, але деякі моменти цікаві є, Луценко там матюкається трохи, камінчики і всьо такоє… одним словом провокатори))) Чи ні? А то я заплутався вже.
www.youtube.com/watch?v=wgBQBmdVlak
Сергій Янушевський
Я думаю він почав шукати цю відповідь, ще тоді, коли його посадили. Але ж відсидів і думаєте не змінився?
Святослав Вишинський
Справа т.зв. «васильківських терористів», ініційована СБУ під керівництвом Валерія Хорошковського, за всіма ознаками сфальсифікована. Але на місці працівників «Беркуту» в ситуації погроз і нападів очевидно, що єдиним логічним наслідком було застосування спецзасобів. Якщо це революція (а всяка революція є мікро-війною), то очікувати від ворога чогось іншого, крім насильства, не доводиться. Незрозуміло тільки, чого добились протестувальники, змушуючи міліціонерів знімати каски. Здається, тільки ще більше розізлили. Висновок: міліцію слід або добивати, або не чіпати взагалі.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте