У всьому винні "камунякі" (Про тітушок, провокаторів і панду)








Подивився відео, як охоронці Майдану напали на водія авто на дорозі. Ну які можуть бути враження коли з десяток євроінтеграторів нападають на одну людину… Вони ж прийдуть до влади, хтось із них стане Міністром МВС, буде «Беркуту» настанови давати, потім ми знову будемо питати, звідки така жорстокість і т.д.
Але у цьому відео і в коментарях хотів би виділити трохи інше. Доволі зручна зараз позиція на Євромайдані і у опозиції. У всьому винні «камунякі», ну або перефразовуючи влада та усі окрім нас. Якщо бійка, кажи що то був тітушка, якщо він один — то він п'яний, якщо будуть притягувати до відповідальності людей винних у побитті хлопця та пошкодженні авто — пікетуй МВС, якщо масова бійка — провокатори, якщо щось звичайні люди з Майдану вимагають від опозиції — заслані козачки від влади, у всіх інших незрозумілих випадках кричи «Банду геть» і настане Європа. Щоправда цього разу виявилось, що водій був не тітушкою і Ар'єв навіть вибачення йому приніс.
У противагу цьому відео, заради об'єктивності, хотілось би обговорити відео з Харкова, де мусор, інакше його не назвати, допомагає втекти провокатору прихопивши з місця злочину ніж.







Дивує, що з приводу цього відео, жодного питання від опозиційних лідерів до міністра МВС чи генпрокурора не пролунало. Тиша звичайно і з боку правоохоронних структур. Думають як відмазувати подпола, адже на 100% впевнений, що він спокійно і надалі працюватиме.

1 коментар

Олексій Пономаренко
Опозиція таки задає питання до МВС… вкрай важливі і першочергово необхідні. В мене, прочитавши це, виникло лише одне питання до Яценюка: «Ви серйозно цим переймаєтесь?»

«Друге завдання – це ухвалення рішення щодо спецпідрозділів української міліції: „Вдумайтесь в ці назви: “Беркут», «Сокіл», «Грифон». Їм треба в звіринці, в зоопарку бути, а не в українській міліції.", — додав Яценюк.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте