Маланка фест-2014. Феєричний Красноїльськ та дракон із Горбова (фото)

На мою думку черговий Маланка фест вдався. Звичайно у всіх свої уявлення і переваги, тому говорити однозначно не можна, тим більше, що виступи на сцені я майже не бачив, дуже вже тісно було на площі Філармонії. Але якщо оцінювати «периберію» то рівних дракону із Горбова немає, і до цього ще не було.

Абсолютно унікальний витвір простих селян, а не Голівудських майстрів, вразив усіх. У нього світяться очі, відкривається пащека де за рахунок червоної сирени здається, що там ніби полум'я, він ричить, із ніздрів йде дим, крила махають і складаються, лапи також рухаються створюючу ілюзію ходи, шия піднімається, опускається і крутиться в різні боки.

Він коштував 25 гривень і встановлений на звичайний Мерседес

Із інших колективів можна виділити хіба, що дуже якісну маску Папієва, і абсолютно несхожу маску Михайлішина, ну і автомобіль на якому вони їхали.

Із автомобілів можна виділити старезну і гарну БМВ з вояками УПА. Вміли робити, особливо вирізняється на фоні гордості радянського автопрому «Москвич»

Серед глобальних витворів можна ще відзначити потяг «Сталін» але я всеодно більше очікував від Коровії.

Сподобались гарні румунські дівчата, та і взагалі увесь їх колектив

А потім приїхав Красноїльськ, і я вже більше нічого не бачив. Те що я дізнався куди вони приїхали дало змогу їх спокійно пофотографувати без натовпу. Але в той же час мене одразу ж і постригли))) Я тікав хвилину, але вони б мені спокою всеодно не дали))) Тому довелось погодититсь, приймало участь у стрижці 4 людини, ще один люб'язно сфотографував усе

У Красноїльська ніби все вже знайомо, але коли вони починають йти відчувається потужність і впевненість. Зняв трохи на телефон відео, якість жахлива, але тут важливо відчути саме їх драйв. Це безумовно принсить задовлення їм самим, адже на цій ділянці де знімав взагалі глядачів не було. vk.com/video29009426_167559490
Починають ходу перебрані

Потім йдуть королі та королеви

За ними ведмеді у зв'язці на ланцюгах


А потім вже солом'яні. Спочатку з короткими крилами
Потім з осоки, мої улюблені. Їм найважче, костюми можуть важити понад 50 кілограм, але їх хода дуже ефектна, ви можете побачити це на відео






Ну, а замикають ведмеді з довгими крилами і ведуть їх навіть ось такі маленьки цигани

Завжди думав як їм не страшно курити в таких костюмах
До речі у кожного цигана має бути булава, інколи їх вага буває до 40 кілограмів. Так ось сподобались коментарі однієї жінки, яка проходила повз них з подругою. Це хто, питає одна з них показуючи на цигана з булавою. Так це ж Котигорошко впевнено відповідає жіночка )))

Щодо організації і результатів, всі вже читали думаю., тому лише пару слів.
Безкоштовно на площі давали чай, як не дивно цукру не пожалкували, аж губи до стаканчика прилипали, і гречку, її не коштував, тому не можу сказати смачна чи ні.
Переміг Красноїльськ, Горбова зайняла друге місце, а третіми були Горішні Ширівці, а в номінації «Периберія» якогось дива перемогли Вашківці, хоча їх усі разом вантажівки з кіндерсюрпризами і лісапєтними батальйонами і близько не дотягували до дракона чи хоча б до Коровії. До речі батальйонів було аж три. Звичайно мода, але ж потрібно теж мати певну фацу і думаю організатори на стадії заявок мали попереджувати такі випадки.

А загалом враження позитивні і на мою думку подібні фести потрібні не дивлячись на ниття різних зануд про перекриття руху в центрі і відповідно пробки. Не кожен день таке відбувається.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте