Здавайте зброю і... виходьте по одному

Останніми днями міліція на пару з СБУ активно тиражує заклики здати зброю, що знаходиться у громадян незаконно, увійти у нацгвардію, і тоді усіх чекає теплий чай і їхнє «радушиє».

Все б непогано, якщо б це не відбувалось на фоні суцільної неспроможності захистити українців в Криму і на сході.
Імпотенцію правоохоронців у Донецьку, коли сепаратисти на очах у міліціянтів вбивали українців, Аваков списав на те що там немає кому виконувати накази. Ні його, ні нового керівника там не слухають. Що ж, гарне визнання свого авторитету.
Але особливо показовими були події у рідному для мене, і головне для міністра МВС, Харкові. Якщо у Донецьку міліція не заважала проросійським молодчикам вбивати українців, то у Харкові допомагали, злочинців відпустили, а українців затримали.
Нагадаю, що там сотні сепаратистів напали на офіс «Просвіти» де було з чотири десятки активістів «Правого сектору» та «Патріот України». Українців розстрілювали з автоматичної зброї пару годин. Міліція спочатку взагалі не їхала, а потім просто спостерігала за діями сепаратистів. До речі, потім заявили, що в бік Просвіти взагалі ніхто не стріляв, це виглядає геть цинічно на фоні численних фото і відео у мережі.
 
Результат подій: 2 загиблих серед нападників (один харків’янин, один з одеської області) та 5 поранених серед яких міліціонер.
Цікаво думаю буде поглянути і на фото пораненого проросійського антифашиста, що «рятував» Харків від бандерівських фашистів.


Реакція МВС була миттєвою, і вже зранку з’явилось повідомлення від Авакова про затримання 30 осіб з обох боків і вилучення зброї. Та як виявилось, що всі затримані це українці, яким одразу пришили подвійне вбивство і почали пресувати у райвідділках. А озброєні сепаратисти спокійно покинули місце злочину зі зброєю в руках.
Виникає дуже багато запитань до Авакова, але думаю усі вони будуть риторичними. Після подій у Харкові першим кроком Турчинова мало бути негайне звільнення міністра МВС, але…
Тому лише схвально можу оцінити заяву Яроша про те, що ПС не відреагує на заклики міністра-імпотента і не здасть зброю. Якщо міліція не здатна захистити українців в Україні, то залишається сподіватись лише на себе і «АК».

8 коментарів

Святослав Вишинський
Арсен Аваков — не міністр і не політик, а ганчірка. Давайте називати речі своїми іменами. Якщо він сам саботує свої посадові обов'язки — тоді їх повинні саботувати й українські громадяни. Необхідно починати кампанію з його відсторонення.
Олексій Пономаренко
Раніше ще читав, що оплотівці разом з міліцією і в ІТТ навідувались, тепер бачимо що Аваковські мусора всю інфу злили про затриманих…
Ультрас Харьков
Украинцы и украинки, а также сочувствующие сознательным представителям украинского общества!
Все в курсе о той бойне, которая произошла на Рымарской в ночь с 14 на 15 марта. В результате вооруженного нападения пророссийских маргиналов, отморозков с оплота и просто титушни на штаб Правого Сектора в Харькове было ранено куча народа с обеих сторон, а двое нападавших были убиты.
После задержания патриотов (среди которых находились и парни из харьковских ультрас) все их данные с фотографиями появились в интернете. Это говорит о том, что в Харькове нет милиции, которая подчиняется закону или министру Авакову. Из-за этого все участники тех событий, которые вышли из ивс (бОльшая часть задержанных) были вынуждены покинуть свои дома со своими семьями, т.к. им постоянно поступали угрозы расправы, а на семьи некоторых нападали прямо под стенами ровд и ивс. Сейчас они находятся в относительной безопасности. Но целые семьи реально были вынуждены бросить работу и выехать из города, т.к. надежды на защиту от милиции или на здравый смысл оппонентов нет. Сейчас мы им можем помочь только материально, что бы они не оказались брошены один на один с проблемой вдали от дома. Также парням, которые еще в ивс, нужно оплачивать адвокатов. Значение имеет каждая гривна.
5211 5373 2822 6092 — Приват Банк, Дмитрий.
Анатолій Кримський
Здрастуй, земляче. Нарешті я почув, щось правдоподібне про цю подію. Бо ніде інде не зміг знайти.
Олексій Пономаренко
Керівник Харківської ОДА Ігор Балута, коментуючи сьогоднішні події на Римарській, 18 відзначив, що агресивно налаштований натовп людей увірвалася в зазначений будинок, порушивши роботу слідчих і знищивши при цьому багато речових доказів стрільби, передає УНН з посиланням на прес-службу ОДА.
Пропустив це смішне повідомлення. Події відбувались в ніч з 14 на 15, толпа увірвалась 16-го. Тобто слідчим було недостатньо 30 годин, щоб зібрати речові докази?
Святослав Вишинський
Зате матимуть формальні підстави «не знайти» учасників штурму.
Олексій Пономаренко
Ultras FCMK
Сегодня в Харькове колорады чтят память погибших и раненных на Рымарской. У нас есть шанс познакомится с их биографией и их криминальным прошлым
Погибший
— гр. Шаровим Олексієм Сергійовичем, 1983 р.н., мешкав: м. Дніпропетровськ, вул. Семафорна, 42, кв. 48 (притягувався до кримінальної відповідальності за ст. 186 ч. 1 КК України (ПС Открытое похищение чужого имущества (грабеж)) Дніпровським РУ м. Києва, ЄРДР 12013110040017748 від 04.11.2013, перебував на обліках МВС як наркоман та дитина правопорушник) труп якого виявлено біля будинку 13 по вул. Римарській з вогнепальним пораненням виличної області (ЄО № 4998)
И Раненый
— Алексеєнко Андрій Федорович, 10.03.1992 р.н., мешкає: м. Харків, вул. Танкопія, 11, кв. 3, раніш притягувався до кримінальної відповідальності за ст. 186 ч. 2 КК України ( Грабеж, соединенный с насилием від 08.08.2013) та за ст. 309 ч. 1 КК України 25.01.2011 за зберігання марихуани (в порушенні кримінальної справи відмовлено за п. 2 ст. 6 КПК України)
Добавить сюда раненного гражданина РФ с флагом НСДАП и СТАНОВИТСЯ ВСЁ ПОНЯТНО О НАПАДАВШИХ
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте