Ото була весна

Вирушаючи на чергову пробіжку, згадавши про неймовірну кількість крокусів на одному із подвір’їв приватного сектору по дорозі до стадіону, прихопив з собою фотоапарат.
Погода чудова, в повітрі аромат пробудження природи, хоча і з легким присмаком автомобільних вихлопів і вже звичного весняного пилу, що вітер носить з собою.
Востаннє коли я бачив цю ділянку квіти ще тільки збирались розкриватись, тож зараз фіолетова галявина просто вразила.

Поміж фіолетового моря яскраво виділялись на сонці білосніжні проліски.

За такою красою ледь не забув куди йшов. Тому останній погляд на квітковий килим і на «Буковину».

На стадіоні вже готова до жорсткої зустрічі з шипами футболістів зелена травичка. А пробігаючи повз рідний 5 сектор, ноги з ностальгією самі починають скакати.

До зустрічі з знайомим мав ще час, тож пішов прогулятись у парк і проходячи повз паркан ботанічного саду побачив там квіти. На свій сором я ніколи не був там, і думав що туди заборонено ходити, або вхід платний. Я вирішив виправити цю несправедливість, тим більше виявилось, що вхід туди вільний.
Я зайшов і… спізнився на 40 хвилин на зустріч)
Далі без зайвих слів, просто квіти!




















І насамкінець хотілось би попросити усіх хто подивився ці фото і побіжить також фотографувати квіти і себе улюблених на їх фоні, чітко дотримуйтесь правил, що написані на вході в ботанічний сад, ходити тільки по доріжках!!!

Не лізти в квіти, не топтати, не рвати цю красу! На жаль довелось побачити і потоптані квіти, хтось певно ліз фотографуватись посередині килиму, і неподалік ботанічного саду на тротуарі валялись кілька зірваних крокусів. Не будьте свинями, поводьте себе як належить справжнім чернівчанам! Бережіть цю красу!

На, а музичний супровід сьогодні відповідний до весняного настрою ;)

4 коментарі

Наталія Ільків
Ви фотохудожник. Квіти ожили на світлинах. Знято на професійний фотоапарат?
Олексій Пономаренко
Дякую) Я завжди не знаю як відповідати на питання про професійний (крутий, дорогий) фотоапарат чи ні))) Інколи відповідаю анекдотом про круті і дорогі кастрюлі для борщу, інколи називаю модель, щоб автор питання сам визначав. Бо я, як не профі, а любтель у фотосправі, не можу визначити межу професійності апарату. Ну, скажімо це не телефон і не мильниця, а дзеркалка з кітовим об"єктивом).
Світослава Алексєєва
щиро дякую за красу.
я вчилась в Чернівцях. а це бот. сад університету?
Олексій Пономаренко
Ботанічний сад в парку імені Шевченка
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте